2012. december 19., szerda

Világvége? hogymi?:o

Olah mindenkinek!

Na akkor most mit is kéne leírjak? Már azt se tudom hogy hol hagytam abba. Ja megvan a fura történéseknél, amik egyre különösebbé válnak. A bizonyos személy aki az előző bejegyzésemben is említésre került, még jobban visszament, és most nem a barátnőmet kapja le, hanem azt a csajt, akibe előttem volt szerelmes, és akinek a megszerzésében annyit segítettem neki. És ez egyre furább. Mert oké, már nem.. de még is, és én látom, meg érzek, meg hallok, de mégsem.. (értelmes megfogalmazásom van)

Na mindenesetre úgy döntöttem, hogy még így világ vége előtt esedékes lenne írni néhány sort. Bár igazság szerint nem is hiszek a világvégében, de biztos ami biztos. De érdekes, hogy az emberek már szinte az utolsó napjaikat élik, ha mindez igaz lesz, és nem sok minden változott. Talán majd azon a bizonyos 21-ei napon. Vicces lenne, ha az összes telefonfülke foglalt lenne, és mindenki azon lenne, hogy elmondja annak, aki igazán szeret, hogy mit is érez. És az lenne a legjobb, ha aztán mégsem lenne semmi, és minden kiderülne nem lenne több titok, és boldogak lennének az emberek. És akkor talán ha csak egy pillanatra is, de úgy éreznénk, hogy összetartozunk. De ahogy a mai embert ismerem, olyan csökönyös, hogy ha még pénteken fél 10kor sötétségbe burkolózok a föld, akkor sem nyitja ki szívét, talán mert fél?..

De ha még is világvége lesz, vagy legalábbis sötétség, akkor mi megyünk kirabolni a coopot.:DD
/vajon én képes lennék elmondani amit érzek?._./

Van egy pont, ahol a kislányból nő lesz. 
Egy pont, ahol legyőzöd a félelmet. Egy pont, ahol kiborulsz.
Egy pont, ahol már csak röhögünk mindenen. Egy pont, ahol már nem agyalsz.
Egy pont, ahol erősnek kell lenned, és egy másik, ahol elgyengülsz.
Egy pont, ahol az extázis kezdődik. Egy pont, ahol minden bölcsességedre szükség van, és egy másik, ahol újra kisgyerek lehetsz, ha arra vágysz.
Mindig van egy pont. Gondolkodj! Ne gondolkodj!
Éld az életed! Minden fejben dől el - ezt te is tudod


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése