2014. február 8., szombat

Tudod mit jelent érezni? Tudod mit jelent úgy nézni a dolgokat, hogy te érted, de a többiek nem? Tudod mit jelent másnak lenni? Igen. Azt jelenti, hogy sokat vagy egyedül. Igen, azt jelenti, hogy sokszor nem értenek meg. És tudod, milyen érzés találni valakit, akivel el tudsz beszélgetni, aki meghallgat, aki ha nem is ismeri az egész, krónikák írására is megfelelő életed, ott van melletted? Jó érzés. Jó érzés, amikor dobsz neki egy üzenetet, mert megint elveszettnek kezded érezni magad. És csak annyit ír, hogy "hé,fel a fejel, én itt vagyok", és tudod, hogy igaz. És tudod, hogy semmi sem lehet úgy, ahogy igazából, valahol legmélyebben szeretnéd, de jó érzés tudni, hogy létezik egy személy, aki szeret téged.
Nem, persze, ezzel nem oldódik meg minden, de sokkal jobb. Sokkal jobb nem egyedül érezned magad, ezerszer jobb. Gyere, gyere te is, és ne érezd magad egyedül! Találj valakit, találd meg aki fontos neked. Akárkit, akit ismersz, akit nem, aki ismer téged, aki nem. Lényegtelen.


2 megjegyzés:

  1. Kegyetlen dolog egyedül lenni. Ezért kell megbecsülni azokat akik mellettünk vannak.
    Törődni kell másokkal és segíteni mert ha nekünk lesz szükségünk rájuk akkor emlékezni fognak hogy mi ott voltunk, és mellettünk lesznek. Ez legtöbbször oda vissza megy.
    A legtöbb ember ha bevallja, ha nem gyakran érzi magát egyedül, és mindenkinek szüksége van a szeretetre.
    Nagy igazság van abban, amit leírtál :) Szeretek itt olvasgatni :)
    Csak így tovább :)

    Üdv: Herceglány

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon örülök neki, hogy szeretsz itt olvasgatni, és teljesen igazad van:)

      Törlés