2013. április 20., szombat

Betegség 23 fokban.. nane.

Mi már az, hogy hét ágról süt a nap, tiszta meleg van, én meg itthon feküdhetek bezárva? Az igazságtalanság. Ki találta ki? Biztos nem volt 100%-osan komplett. Érhetetlen:|

_____________________________________________________________

Miért van az, hogy az emberek mindig szomorúak? Mindig találnak valamit, amiben éppen bánatukat lelik. Oké, nem azt mondom, hogy mindig minden tökéletes tejbepapi, de néha biztos akad olyan is, amikor azt a kis rosszat félretéve élvezni lehet a mindennapokat. Persze én se arra gondolok, hogy egy szürke, hideg téli napon, amikor semmi kedvem felkelni és elvánszorogni a suliba, rám jön az a "mindig van valami jó" okoskodásom, mert ki nem utálná az ilyen reggeleket, de akkor is. Néhány ember képes túldramatizálni a dolgokat, néha nem is kicsit. Megértem. Rossz. Nagyon fáj. Nincs senki, aki megértene. Egyedül vagy. Felemészt. De mégis. Jöhetnék a félig vízzel töltött pohár sztorival, de már olyan unalmas.Képzelj el egy napot, amikor minden tökéletes, legalább egy napig. Amikor nem gondolsz a nyűgjeidre bajaidra, és élvezed az életet. Hiszen azért van. Nem? Na ugye hogy de. Tudom hogy nehéz hátrahagyni a gondokat, nem foglalkozni velük, mert néha nem hagynak, és annyira bele másznak az ember agyába, hogy gondolkodni se hagyják. Néha jól esik kiadni. Kiadni mindent, megkönnyebbülni. Sírni, míg van miért, ameddig meg nem nyugszunk. Néha egyedül, néha éppen valaki vállán, szorosan átölelve, és érezve, hogy igenis van valaki, akire számíthatsz. Érezni a viszonzott szorítást, szeretni, élni.
De most gondolj bele, mennyivel jobb lenne, ha nem mindig a monoton hétköznapok színtelen leple alá temetkeznél, hanem egy picit is észrevennéd egy nap aprócska örömeit. Egy mosoly, egy érintés, egy ölelés, egy csók, egy pillanat. Szerelmesnek lenni, nevetni, még nem fáj a hasad, a kedvenc dalodat hallani a rádióban, sorban állás nélkül boltba menni. Az eső halk kopogására elaludni, érezni a szellő lágy simogatását a bőrödön. Egy szép sms-t kapni, észrevenni a természet szépségeit. Kilépni a zuhany alól, és meleg törülközőbe csavarni magad, pénzt találni egy rég nem hordott nadrágban. Felébredni az éjszaka közepén, és rájönni hogy még aludhatsz néhány órát. Minden ok nélkül nevetni, jól érezni magad. Kézen fogva menni azzal, akit a legjobban szeretsz, szorosan magadhoz ölelni valakit, aki fontos neked. Érezni a remegést a gyomrodban, mikor meglátsz egy neked különleges személyt. Tudni, hogy hiányzol valakinek, tudni hogy valaki szeret. Tudni, hogy a barátaid mindig melletted lesznek, és soha nem vagy egyedül.. Egyszóval, igen, élni.:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése